Comenzi telefonice la: 0758 269 824

Bine ai venit in magazinul nostru online

Luni-Vineri: 9:00-17:00
Seteaza directie ascendenta

4 Produs(e)

Magia Craciunului cu hainutele Bambinoti

marți, 6 noiembrie 2018 17:17:13 Europe/Bucharest

În copilărie, Crăciunul era despre tradiții: bucuria de a-i scrie Moșului, împodobirea bradului, “prăjituritul” cu mama în timp ce colindele se auzeau în surdină, joaca în zăpadă până la amorțirea extremităților. Crăciunul însemna alb, degete înghețate, miros de brad, spectacol de lumini, magie, speranță, cadouri, prieteni, familie, bucurie și iubire.

Read More
Comentarii | Posted By Bambinoti

De cealaltă parte a baricadei: o zi din viața unui bebeluș

joi, 9 august 2018 15:05:40 Europe/Bucharest

Pentru că știu că te-ai întrebat, de atâtea ori, ce gândește puiul tău, am încercat să mă pun în locul lui, a micului omuleț care, deși pare că a fost menit a-ți întrerupe somnul pentru totodeauna și a nu îți mai permite să ieși din hainele de casă, să ai parte de o baie relaxantă (nu un duș rapid, de 3 minute), ori să faci orice care să creeze o punte între viața ta de dinainte și cea de acum, este cea mai mare minune și fericire a vieții tale.

Read More
Comentarii | Posted By Bambinoti

Hainele pentru bebeluși au acel ceva aparte, acel farmec izvorât din gingășia zâmbetului știrb, a obrăjorilor roz, a mirosului de lapte și a tălpițelor delicate, tablou vizual și olfactiv care te face să te abții cu greu din cumpărarea a zeci de articole vestimentare atunci când vine vorba despre reînnoirea garderobei celui mic.

Read More
Comentarii | Posted By Bambinoti

Așchia nu sare departe de... șifonier

miercuri, 25 iulie 2018 16:36:13 Europe/Bucharest

A fost un timp în care era vorba numai despre tine, mămică dragă: să îți cumperi cele mai frumoase haine, cu toate că șifonierul era veșnic la o sesiune de shopping depărtare de a nu se mai închide, să vânezi reducerile din extrasezon la brandurile preferate sau să te răsfeți, în plin sezon, cu acea nemaiîntâlnită rochie de vară, achiziție cu ocazia căreia ți-ai promis că te vei opri (pentru moment). Știu, nu te-ai ținut de această promisiune. Nu ești singura.

 

Read More
Comentarii | Posted By Bambinoti
Seteaza directie ascendenta

4 Produs(e)