Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

În copilărie, Crăciunul era despre tradiții: bucuria de a-i scrie Moșului, împodobirea bradului, “prăjituritul” cu mama în timp ce colindele se auzeau în surdină, joaca în zăpadă până la amorțirea extremităților. Crăciunul însemna alb, degete înghețate, miros de brad, spectacol de lumini, magie, speranță, cadouri, prieteni, familie, bucurie și iubire.

Read More
marți, 6 noiembrie 2018 17:17:13 Europe/Bucharest By Bambinoti Comments

Pentru că știu că te-ai întrebat, de atâtea ori, ce gândește puiul tău, am încercat să mă pun în locul lui, a micului omuleț care, deși pare că a fost menit a-ți întrerupe somnul pentru totodeauna și a nu îți mai permite să ieși din hainele de casă, să ai parte de o baie relaxantă (nu un duș rapid, de 3 minute), ori să faci orice care să creeze o punte între viața ta de dinainte și cea de acum, este cea mai mare minune și fericire a vieții tale.

Read More
joi, 9 august 2018 15:05:40 Europe/Bucharest By Bambinoti Comments

Hainele pentru bebeluși au acel ceva aparte, acel farmec izvorât din gingășia zâmbetului știrb, a obrăjorilor roz, a mirosului de lapte și a tălpițelor delicate, tablou vizual și olfactiv care te face să te abții cu greu din cumpărarea a zeci de articole vestimentare atunci când vine vorba despre reînnoirea garderobei celui mic.

Read More
luni, 30 iulie 2018 16:34:29 Europe/Bucharest By Bambinoti Comments

A fost un timp în care era vorba numai despre tine, mămică dragă: să îți cumperi cele mai frumoase haine, cu toate că șifonierul era veșnic la o sesiune de shopping depărtare de a nu se mai închide, să vânezi reducerile din extrasezon la brandurile preferate sau să te răsfeți, în plin sezon, cu acea nemaiîntâlnită rochie de vară, achiziție cu ocazia căreia ți-ai promis că te vei opri (pentru moment). Știu, nu te-ai ținut de această promisiune. Nu ești singura.

 

Read More
miercuri, 25 iulie 2018 16:36:13 Europe/Bucharest By Bambinoti Comments

4 Produs(e)