haine craciun bebelusi si copii

 

În copilărie, Crăciunul era despre tradiții: bucuria de a-i scrie Moșului, împodobirea bradului, “prăjituritul” cu mama în timp ce colindele se auzeau în surdină, joaca în zăpadă până la amorțirea extremităților. Crăciunul însemna alb, degete înghețate, miros de brad, spectacol de lumini, magie, speranță, cadouri, prieteni, familie, bucurie și iubire.

Pe măsură ce ai crescut, Crăciunul a început să însemne reclame festive, decorațiuni, miros de portocale, pături pufoase și ciocolată caldă – acestea erau ingredientele care îți umpleau de bucurie sufletul în fiecare iarnă. Totuși, nu mai era la fel ca altădată. Știi sentimentul.

Odată cu venirea pe lume a puiul tău, cumva, te-ai întors la origini: sărbătorile de iarnă te transpun în copilărie și trezesc în tine cele mai frumoase trăiri. Ai șansa să trăiești, încă o dată, sărbătorile de altădată. Tradițiile iubite ale copilăriei și-au recâștigat locul de cinste în familia ta, bucurând inimi mici și mari deopotrivă.

Alături de tradițiile dragi inimii tale, îți propunem și o alta (în cazul în care nu ai instaurat-o deja), menită a capta magia Crăciunului în fotografii care să dăinuie peste ani și ani: sedința foto tematică.

seturi craciun copii

 costume craciun bebelusi

 

Fie că alegi să te îndrepți către un fotograf profesionist, fie că preferi să fii chiar tu fotograful iscusit, Bambinoti îți pune la dispoziție o selecție de hăinuțe de copii pentru ședințele foto specifice Crăciunului: costum Moș Crăciun pentru bebeluși, costum elf bebeluși, șosete ren și multe alte astfel de articole  pentru momente magice și fotografii care să aducă zâmbetul pe buzele tale și ale celor dragi mulți ani de acum încolo și care să facă deliciul bunicilor.