haine frumoase pentru copii

Dacă parcurgi aceste rânduri, timpul a trecut și, cel mai probabil, citești acest articol legănându-ți puiul, ascunzându-te în baie pentru un moment de respiro (cu micul omuleț pe urmele tale), în timp ce copilul este la grădiniță ori la bunici sau e posibil să citești dintr-un colț al lumii menit relaxării, “baby free”, din concediul în care tu și soțul ați decis să plecați singuri (pentru că, nu-i așa, acum nu mai este vorba numai despre tine, ci despre ea, despre minunea ta, veșnic prezentă în mintea ta).

Acum, sesiunile de shopping se lasă nu atât cu “maxi hăinuțe” pentru mami, cât cu “mini hăinuțe” pentru pui. Și dacă aspectul hainelor este cel mai important atunci când vine vorba despre propria garderobă, fiind dispusă, poate, să treci peste minusul reprezentat de un material mai puțin calitativ, atât timp cât articolul vestimentar te cucerește definitiv și irevocabil, când vine vorba despre bunăstarea puiului tău te gândesți de două (sau de nouă) ori înainte de a lua o decizie, căutând să investești în articole care îmbină aspectul plăcut, calitatea superioară a materialelor și, pe cât posibil, prețurile avantajoase.

Tocmai pentru a veni în întâmpinarea dorințelor tale, Bambinoti a fost conceput astfel încât să înglobeze branduri de haine pentru copii recunoscute pentru felul în care reușesc să îmbine armonios calitatea materialelor cu aspectul plăcut (desăvârșit de imprimeurile deosebite) și accesibilitatea prețurilor.

În fiecare zi, ne țesem povestea furnizând produsele unor astfel de branduri (expuse mai jos) către mămici ca tine: mămici obosite, mămici fericite, mămici exasperate, mămici extaziate. Mămici care aleg ce-i mai bun pentru cei mai dragi omuleți din viața lor.

 1.  Minoti (haine copii 0-24 luni)

Fondat în UK, brandul s-a extins în mod constant din anul 1997, devenind recunoscut și apreciat la nivel mondial ca producător de articolele vestimentare pentru copii, lider de încredere, punct de referință atunci când vine vorba despre articole vestimentare în tendințe, deosebite, unice (așa cum este fiecare copil) și de calitate. Printre ele enumeram body, salopete, compleuri bebelusi 

 

 • body bebe 3 luni
 • haine bebe minoti
 • seturi fetite minoti

 

 1. Soft Touch (haine pentru bebeluși)

Făcându-și simțită prezența pe piață de peste 20 de ani, Soft Touch este un brand care se face remarcat prin produsele calitative și durabile comercializate.

Folosirea bumbacului în compoziția articolelor vestimentare (integral sau în procent majoritar), material recomandat pentru copii, ce permite pielii să respire, precum și diversitatea produse

lor disponbile (îmbrăcăminte și accesorii pentru copii – de la șosete, strampi pentru copii, botoșei și până la body-uri, costumașe, bentițe pentru fetițe și seturi  diverse) sunt elementele care au asigurat ascensiunea acestui brand.

Prețurile accesibile, asociate materialelor calitative din care sunt confecționate articolele vestimentare create (ce mămică nu își dorește hăinuțe pentru copii din bumbac?), reprezintă un alt plus al acestui brand.

 

 • bentite bebe 0-6 luni
 • paturica bebe
 • compleuri fetite 6-9 luni

 

 1. Baby Town (haine copii 0-24 luni)

Trei concepte guvernează activitatea acestui brand: design, calitate și accesibilitate.

Design-ul deosebit, cu ilustrații și culori ce cuceresc inimi mari și mici, desăvârșit de atenția la detalii, calitatea materialelor și a cusăturilor și prețurile accesibile, sunt aspecte cu care rezonează nu numai mămicile cu spirit practic, ci oricine are ocazia de a se uita peste colecția Baby Town, indiferent dacă este în căutarea unui cadou pentru un bebeluș sau caută să completeze garderoba propriului copil. Salopete cu blanita sau salopete din bumbac sunt cateva exemple de produse create de acest brand.

 

 • salopete bebe 3 luni
 • salopete bebe nounascut
 • seturi bebe nounascut

 

 1. Nursery Time (haine copii 0-6 luni)

Brand al Sheldon International (unul dintre principalii producători și furnizori de articole vestimentare pentru copii din Marea Britanie), hainele pentru bebelusi marca Nursery Time sunt confecționate dintr-o diversitate de materiale prietenoase cu pielea bebelușului (cum este bumbacul), fiind fabricate în conformitate cu standarde stricte de calitate.

Și în acest caz, calitatea face casă bună cu accesibilitatea, produsele marca Nursery Time disonibile în magazinul online bambinoti.ro având un aspect deosebit și prețuri avantajoase.

 • body bebe 6 luni
 • seturi vara fetite
 • salopete bebe 0 - 3 luni